Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Paahdetut viinirypäleet ja tomaatit

13 Elokuu 2024

4. 9/5 - (18 votes) Todella helppo lisuke valmistuu nopeasti viinirypäleistä ja kirsikkatomaateista. Ne kypsentyvät uunissa ihanan makeiksi. Paahdetut viinirypäleet ja tomaatit sopivat kalan, kanan, lihan ja juustojen kera nautittavaksi. Uunissa paahdetut viinirypäleet ja tomaatit (4 hlölle) 250 g viinirypäleitä (vaaleita tai tummia) 250 g kirsikkatomaatteja 1 tl Maldon-suolaa 3 rkl granaattiomena balsamicokastiketta 1 tl rouhittua mustapippuria kourallinen mintun tai basilikan lehtiä Uunissa paahdetut viinirypäleet ja kirsikkatomaatit ovat herkullinen lisuke Huuhtele viinirypäleet ja kirsikkatomaatit sekä laita ne uunivuokaan.

Alkuruoka juhlat KASVIS kasvisruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit tapas Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »