Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Saiturin lehtipihvi kanan jauhelihasta

21 Elokuu 2024

4. 9/5 - (17 votes) Kanan jauhelihasta valmistuu helposti herkullinen lehtipihvi. Kanan jauhelihassa on rasvaa ainoastaan noin 4-5%, joten se sopii vähärasvaista ruokavaliota noudattavalle loistavasti. Lehtipihvin kera tarjoillaan vohveliraudalla litistettyjä uusia perunoita, paahdettuja herkkusieniä ja piparjuurivoita. Todellisen saiturin lehtipihvi kanan jauhelihasta (4 hlölle) 600 g kanan jauhelihaa 1½ tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria 1 tl paprikajauhetta 1 kpl kananmuna 1 dl korppujauhoja ½ dl öljyä leivinpaperin voiteluun 8 kpl kypsiä uusia perunoita 200 g tuoreita herkkusieniä 1 tl suolaa 1 tl mustapippuria tilkka oliiviöljyä 50 g voita 2 tl piparjuuritahnaa 2 kpl sipulinvarsia Kanan jauhelihasta valmistuu maukkaat ja kevyet...

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »
Menu