Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kuohkea puolukkalappapuuro

11 Syyskuu 2024

4. 9/5 - (22 votes) Lappapuuro (vispipuuro) on kuohkeaksi vatkattua usein puolukoista valmistettua marjapuuroa. Erityisen kuohkean vispipuurosta saa jäähdyttämällä sen kunnolla jääkaappiviileäksi ja vatkaamalla pitkään. Kuohkea puolukkalappapuuro (6-8 hlölle) 1 l vettä 5 dl puolukoita 1½ dl sokeria ½ tl suolaa 1½ dl mannasuurimoita Kuohkean lappapuuron salaisuus on pitkä vatkausaika Survo puolukat kattilassa survimella. Voit myös soseuttaa ne sauvasekoittimella.

Jälkiruoka juhlat leivonta Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »