Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
20 Syyskuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Pannulla paistettu kuhafilee tarjoillaan helppotekoisen ja maukkaan sitruunaisen kapris-voikastikkeen kera. Kapris-voikastike viimeistellään Dijon kokojyväsinapilla. Kuha-annoksen kanssa voit nauttia vaikkapa juustoisia kesäkurpitsa-porkkanapihvejä. Paistettu kuha sitruunaisessa kapris-voikastikkeessa (4 hlölle) 600 g kuhafileitä 1½ tl suolaa 1 tl mustapippuria vehnäjauhoja voita paistamiseen 1 kpl sitruuna 1 prk (50g) kapriksia 100 g voita (kapriskastikkeeseen) 4 tl Dijon kokojyväsinappia Herkullinen sitruunainen kapris-voikastike sopii paistetulle kuhalle Poista kuhafileistä ruohot leikkaamalla v-muotoinen lovi pääpuolen ruotokohtaan.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien