Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
23 Syyskuu 2024
4. 9/5 - (20 votes) Koukuttavan makuisen aasialaisen tonnikala-kaalisalaatin valmistaminen onnistuu kotona todella helposti. Salaatin mausteliemeen käytetään seesamiöljyä, riisiviinietikkaa, soijakastiketta ja piparjuuritahnaa. Aasialainen tonnikala-kaalisalaatti (noin 6 hlölle) 800 g keräkaalia 1 tl suolaa 3 kpl makeita suippopaprikoita 100 g tuoretta pinaattia 1 prk tonnikalaa öljyssä ½ dl seesamiöljyä 3 rkl riisiviinietikkaa 3 rkl soijakastiketta 2 tl piparjuuritahnaa 2 tl sokeria 1 tl rouhittua mustapippuria Aasialainen tonnikala-pinaatti-kaalisalaatti on koukuttavan hyvää Pese keräkaali ja poista tarvittaessa päällimmäiset lehdet. Leikkaa kaali puoliksi ja poista veitsellä sen kanta.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien