Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Lokakuu 2024
4. 9/5 - (22 votes) Uunissa paistettu kuhafilee maistuu taivaalliselta merileväkaviaarilla ja ruohosipuliöljyllä maustetun beurre blanc -voikastikkeen kanssa. Varo, sillä tämän annoksen syötyäsi et voi olla tekemättä sitä uudestaan! Kuhaa uunissa, merileväkaaviaarilla maustettua beurre blanc -kastiketta ja ruohosipuliöljyä (4 hlölle) 4 kpl pieniä kuhafileitä 80 g (n. 8 tl) Cavi-Art merileväkaviaaria 2 dl kuivaa valkoviiniä 3 rkl valkoista balsamiviinietikkaa 1 kpl banaanisalottisipuli (tai puolikas makea sipuli) 100 g normaalisuolaista voita ½ tl sokeria ½ tl valkopippuria suolaa 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä 2-3 dl (½ ruukkua) silputtua tuoretta ruohosipulia ripaus suolaa Beurre-blanc on hienostunut ranskalainen voikastike Täysin...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien