Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Lokakuu 2024
4. 9/5 - (23 votes) Herkullinen tomaattirisotto on pienen vaivansa arvoinen ruoka. Aromipajan versiossa risottoon käytetään Västerbottenjuustoa. Västerbottenjuusto on lehmänmaidosta valmistettu voimakkaan aromaattinen kova juusto, jota on kypsytetty vähintään 14 kuukautta. Täyteläinen Västerbotten tomaattirisotto (4-6 henkilölle) 6-8 kpl (700g) isoja kypsiä tomaatteja 3 rkl kasvisfondia 3 rkl Mutti tuplakonsenroitua tomaattipyreetä 2 dl silputtua tuoretta timjamia 1 kpl pitkulainen banaanisalottisipuli (tai kaksi normaalia salottisipulia) 2 kpl kuorittuja hienonnettuja valkosipulinkynsiä 3 rkl oliiviöljyä 1 dl valkoviiniä 4 dl italialaista risottoriisiä (carnaroli- tai arborio lajiketta) 3 dl raastettua Västerbotten-juustoa 50 g kylmää...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien