Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Kuohkea pihlajanmarjoilla maustettu vispipuuro

14 Marraskuu 2024

4. 9/5 - (22 votes) Vispipuuro (lappapuuro) on kuohkeaksi vatkattua marjapuuroa, joka valmistetaan usein puolukoista. Tänä vuonna pihlajanmarjat ovat erittäin herkullisia ja ne sopivat puuron joukkoon loistavasti. Erityisen kuohkean vispipuurosta saa jäähdyttämällä sen jääkaappiviileäksi ja vatkaamalla pitkään. Kuohkea puolukka-pihlajanmarjavispipuuro (6-8 hlölle) 1 l vettä 1 dl pihlajanmarjoja 4 dl puolukoita 2 dl sokeria ½ tl suolaa 1½ dl mannasuurimoita Kuohkean vispipuuron salaisuus on pitkä vatkausaika Survo puolukat ja pihlajanmarjat kattilassa survimella.

Jälkiruoka juhlat KASVIS leivonta nelkytplusblogit Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »