Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Poro on herkullinen talviruoka
14 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (22 votes) Vispipuuro (lappapuuro) on kuohkeaksi vatkattua marjapuuroa, joka valmistetaan usein puolukoista. Tänä vuonna pihlajanmarjat ovat erittäin herkullisia ja ne sopivat puuron joukkoon loistavasti. Erityisen kuohkean vispipuurosta saa jäähdyttämällä sen jääkaappiviileäksi ja vatkaamalla pitkään. Kuohkea puolukka-pihlajanmarjavispipuuro (6-8 hlölle) 1 l vettä 1 dl pihlajanmarjoja 4 dl puolukoita 2 dl sokeria ½ tl suolaa 1½ dl mannasuurimoita Kuohkean vispipuuron salaisuus on pitkä vatkausaika Survo puolukat ja pihlajanmarjat kattilassa survimella.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien