Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Savuporo-leipäjuustokeitto
26 Marraskuu 2024
4. 9/5 - (22 votes) Pistaasipähkinöistä, vuohenjuustosta ja rucolasta valmistuu helposti herkullinen salaatti. Vuohenjuustosalaatti sopii lounaaksi tai lisukesalaatiksi kalan, kanan tai lihan kanssa nautittavaksi. Pistaasipähkinä-vuohenjuustosalaatti (4-6 hlölle) 200 g rucolanlehtiä 200 g vuohenjuustoa 100 g kuorittuja pistaasipähkinöitä ½ dl granaattiomena balsamicokastiketta ½ dl oliiviöljyä 1 tl rouhittua mustapippuria ripaus suolaa Pistaasipähkinöillä maustettu vuohenjuustosalaatti on helppotekoinen herkku Pese rucolanlehdet ja kuivaa ne hyvin. Kuori pistaasipähkinät ja rouhi ne veitsellä hieman pienemmäksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien