Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
7 Syyskuu 2023
4. 8/5 - (33 votes) Vaniljaiset kampasimpukat rakastavat saada kaveriksensa herkullisen suppilovahverorisoton. Vaniljan hieno aromi korostaa metsäisen sienirisoton makua. 18 kpl kampasimpukoita ½ kpl vaniljatanko ½ dl oliiviöljy suolaa 1 l suppilovahveroita (tai 50g kuivattuja) 1 kpl banaanisalottisipuli ½ dl palsternakkaa 1 dl tuoretta ruohosipulia 2 rkl oliiviöljyä 1 rkl sherryviinietikkaa 1 tl hyvälaatuista suolaa 1 tl sokeria 4 dl risottoriisiä 3 dl kuivaa kuohuviiniä 7-10 dl kalalientä (esim. Puljonki) 80 g Parmesaanijuustoa 75 g normaalisuolaista voita Hento simpukoiden vaniljainen maku korostaa sienirisoton makumaailmaa Kuori ja leikkaa sipuli ja palsternakka hyvin pieniksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien