Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Lohitartar ja lime-mascarpone
17 Joulukuu 2019
4. 6/5(9 votes ) Herkullinen joulupöydän alkuruoka on syntyy härkäcarpacciosta. Annoksen jouluinen elementti on itse tehty majoneesi, jossa maistuvat kardemumma ja inkivääri. 300 g härän sisäfileetä 1 dl oliiviöljyä suolaa mustapippuria 1 kpl kananmunan keltuaista 2-3 dl rypsiöljyä ½ kpl lime ½ tl suolaa ½ tl valkopippuria 1 tl sinappia 2 cm pala tuoretta inkivääriä 1 tl jauhettua kardemummaa 200 g rucolaa 100 g parmesaania Leikkaa härän filee ohuiksi siivuiksi viipalointikoneella tai terävällä veitsellä. Saat leikattua lihasta helpommin ohuen ohuita siivuja, jos pidät lihaa puolisen tuntia pakastimessa.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien