Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Lohitartar ja lime-mascarpone
15 Marraskuu 2019
Pimeiden syys- ja talvi-iltojen herkku syntyy vähällä vaivalla. Pernod anisviina, valkosipuli, persilja ja cheddar maustavat tirisevän etanapannun. 24 kpl säilyke-etanoita 200 g voita ½ dl Pernod-viinaa (anisviina) 4-5 kynttä valkosipulia 1 dl silputtuna tuoretta persiljaa 50 g Jukolan Aito Cheddar Vintage leipää Sekoita kulhossa huoneenlämpöinen voi, Pernod, murskatut valkosipulinkynnet ja persilja tasaiseksi massaksi. Asettele etanapannuihin etanat ja täytä kolot maustevoilla piri pintaan. Raasta cheddar ja ripottele raaste etanoiden päälle kuorrutteeksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien