Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
8 Elokuu 2024
4. 9/5 - (21 votes) Italialainen kukkakaalipohjainen tortellonivuoka on arkiruokaa parhaimmillaan. Se valmistuu yhtä pataa käyttämällä vaivattomasti. Mehevyyden takaa samettinen tomaatilla ja juustolla maustettu bechamelkastike. Italialainen kukkakaali-kana-tortellonivuoka (noin 6 hlölle) 600 g kukkakaalia 400 g kanan jauhelihaa 250 g pinaatti-ricotta tortelloneja 1 kpl sipuli 2 kpl valkosipulinkynsiä 1 tl mustapippuria 1 tl suolaa tilkka oliiviöljyä 2 rkl voita 1 dl vehnäjauhoja 5 dl maitoa 500 g Mutti paseerattua tomaattia 100 g Jukolan Juusto Cheddaria ripaus viherpippuria Italialainen kukkakaali-tortellonivuoka on taivaallinen herkku Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet sekä hienonna ne pieniksi kuutioiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien