Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
19 Elokuu 2024
5/5 - (21 votes) Keltaisesta kesäkurpitsasta, paprikasta ja cantaloupemelonista valmistuu herkullinen kylmänä tai lämpöisenä nautittava keitto. Keitto sopii mainiosti alkupalaksi tai lounaaksi. Keltainen kesäkurpitsakeitto (4-6 hlölle) 2 kpl keltaista kesäkurpitsaa (myös vihreä käy, mutta väri on erilainen) 2 kpl keltaisia paprikoita ½ kpl cantaloupemeloni 2 kpl sipulinvarsia ½ dl oliiviöljyä 3 rkl valkoviinietikkaa 1 kpl iso valkosipulinkynsi 1 tl suolaa 1 tl rouhittua mustapippuria Muutama tippa tabascoa (maun mukaan) 10 kpl sipulinvarsia ½ tl suolaa ½ tl mustapippuria 2 rkl oliiviöljyä Pese kesäkurpitsat ja paprikat huolellisesti. Halkaise paprikat ja poista niistä siemenet. Leikkaa kesäkurpitsat ja paprikat paloiksi.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien