Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Hienoarominen fenkoli-kukkakaalikeitto

7 Huhtikuu 2018

Hienoarominen fenkoli-kukkakaalikeitto hurmaa alkuruokana ja sopii mainiosti myös kevyeksi lounaaksi. 1 kpl kukkakaali (n. 750g) 1 kpl fenkoli (n. 200g) 3 kpl kevätsipuleita (ei varsia) 3 cm pala sitruunaruohoa 3 dl kasvislientä (esim. Puljonki) 2 dl kuivaa valkoviiniä 2 dl kuohukermaa 20 g voita 2 tl sokeria 2 tl hyvälaatuista suolaa 2 tl rouhittua mustapippuria 200 g jokiravunpyrstöjä 1 dl mantelilla maustettua oliiviöljyä 3 tl hyvälaatuista sherryviinietikkaa ½ dl oliiviöljyä 1 dl tuoreita lipstikanlehtiä ½ tl hyvälaatuista sormisuolaa Poista kukkakaalista vihreät lehdet ja paloittele se.

Alkuruoka Äyriäinen Keitto Pääruoka Reseptit ruoka Ruoka & viini Viiniarviot

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »