Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
10 Elokuu 2024
4. 9/5 - (27 votes) Yön yli uunissa haudutetusta häränhännästä, herkkutattimajoneesista, friteeratusta Manchego-juustosta sekä punajuurisipseistä syntyy todellinen herkkuhampurilainen. Häränhäntää, tattimajoneesia, friteerattu Manchego-juusto sekä punajuurisipsejä hampurilaisen muodossa 1 kg häränhäntiä ½ plo Campo Viejo Reserva –punaviiniä 1 l lihalientä (Puljonki) 2 dl paseerattua tomaattia ½ kpl palsternakka 1 kpl porkkana 1 kpl sipuli 4 kpl valkosipulinkynsiä 4 kpl laakerinlehtiä 1 kpl tuore timjamiruukku 1 kpl rosmariininoksa 100 g pihlajanmarjoja 1 dl kuivattuja herkkutatteja 1 dl siirappia voita suolaa ja pippuria 1 dl kuivattuja herkkutatteja 2 kpl kananmunia 1 dl saksanpähkinäöljyä 3-4 dl oliiviöljyä ½ kpl lime 1 tlsuolaa ½ tl...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien