Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Aromipaja
Poro on herkullinen talviruoka
13 Marraskuu 2024
5/5 - (21 votes) Hienoarominen ja samettinen juurisellerikeitto sopii sekä alku- että pääruoaksi. Rapeat paahdetut juuriselleri-purjosuikaleet antavat makuelämykselle suutuntumaa, jota suussa narskuvat pippurihalloumijuustokuutiot täydentävät. 1 kpl juuriselleri (yhteensä n. 600g) 10 cm pala tuoretta purjon vaaleaa osaa 5 dl suolatonta kasvislientä (esim. Puljonki) 1 dl kuivaa valkoviiniä 1 rkl vadelmaviinietikkaa 5 dl kuohukermaa 1 tl sokeria 1 tl rouhittua valkopippuria 2 tl suolaa 25 g voita 100 g pippurin makuista halloumijuustoa Juurisellerikeitto on maukas alku- tai pääruoka Kuori juuriselleri.
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien