Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Aromipajan punajuuricarpaccio

21 Syyskuu 2023

4. 9/5 - (28 votes) Herkullisessa punajuuricarpacciossa yhdistyvät punajuurien makeus, piparjuurikreemin kirpeys ja kylmäsavulohen suolaisuus. Annoksen elementit ovat helppoja valmistaa ja lopputulos maistuu varmasti vieraille. Punajuuricarpaccio, piparjuurikreemi ja kylmäsavulohi(4 hlölle) 3-4 kpl punajuuria 5 dl rypäle-omenamehua 1 dl punaviiniä 2 rkl hunajaa 1 tl suolaa 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 3 rkl piparjuuritahnaa vastarouhittua mustapippuria 300 g kylmäsavulohta siivutettuna 2 rkl kapriksia 1 dl tuoretta persiljaa Voit valmistaa annoksen elementit jo tarjoilua edeltävänä päivänä Pese punajuuret huolellisesti ja leikkaa niistä kanta pois. Siivuta punajuuret ohuen ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai terävällä...

Alkuruoka juhlat Kala kalaruoka nelkytplusblogit Nopeat ja helpot Reseptit Treffiruoka Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »