Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
21 Syyskuu 2023
4. 9/5 - (28 votes) Herkullisessa punajuuricarpacciossa yhdistyvät punajuurien makeus, piparjuurikreemin kirpeys ja kylmäsavulohen suolaisuus. Annoksen elementit ovat helppoja valmistaa ja lopputulos maistuu varmasti vieraille. Punajuuricarpaccio, piparjuurikreemi ja kylmäsavulohi(4 hlölle) 3-4 kpl punajuuria 5 dl rypäle-omenamehua 1 dl punaviiniä 2 rkl hunajaa 1 tl suolaa 1 prk (200 g) crème fraiche / ranskankermaa 3 rkl piparjuuritahnaa vastarouhittua mustapippuria 300 g kylmäsavulohta siivutettuna 2 rkl kapriksia 1 dl tuoretta persiljaa Voit valmistaa annoksen elementit jo tarjoilua edeltävänä päivänä Pese punajuuret huolellisesti ja leikkaa niistä kanta pois. Siivuta punajuuret ohuen ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai terävällä...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien