Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien
3 Lokakuu 2023
4. 7/5 - (24 votes) Jos et ole koskaan valmistanut suppilovahveroista täyteläistä ja maistuvaa kohokasta, on sen aika viimeistään nyt! Suppilovahverokohokas sopii monen ruoka-annoksen seuraan, mutta parhaimmillaan se on mielestäni kokonaisena paistetun naudanfileen ja Marsalakastikkeen kera. Kokonaisena paistettua naudanfileetä ja suppilovahverokohokas (6 hlölle) Suppilovahverokohokas 3 dl suppilovahveroita 1 kpl salottisipuli 1 kpl valkosipulinkynsi ½ rku tuoretta basilikaa 2½ dl täysmaitoa 3 rkl vehnäjauhoja 5 kpl kananmunia 2½ dl parmesaaniraastetta 50 g voita 2 rkl marsalaviiniä suolaa mustapippuria myllystä Silppua sipuli, valkosipuli ja suppilovahverot hyvin pieneksi. Paista sieniä kuivalla pannulla, jotta niistä haihtuu pois...
Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien