Parhaat Ruokablogit

Aromipaja

Suppilovahverokohokas on pöydän kuningas

3 Lokakuu 2023

4. 7/5 - (24 votes) Jos et ole koskaan valmistanut suppilovahveroista täyteläistä ja maistuvaa kohokasta, on sen aika viimeistään nyt! Suppilovahverokohokas sopii monen ruoka-annoksen seuraan, mutta parhaimmillaan se on mielestäni kokonaisena paistetun naudanfileen ja Marsalakastikkeen kera. Kokonaisena paistettua naudanfileetä ja suppilovahverokohokas (6 hlölle) Suppilovahverokohokas 3 dl suppilovahveroita 1 kpl salottisipuli 1 kpl valkosipulinkynsi ½ rku tuoretta basilikaa 2½ dl täysmaitoa 3 rkl vehnäjauhoja 5 kpl kananmunia 2½ dl parmesaaniraastetta 50 g voita 2 rkl marsalaviiniä suolaa mustapippuria myllystä Silppua sipuli, valkosipuli ja suppilovahverot hyvin pieneksi. Paista sieniä kuivalla pannulla, jotta niistä haihtuu pois...

juhlat Liha liharuoka nelkytplusblogit Pääruoka Reseptit Viiniarviot Yleinen

Lue koko juttu täältä »

Aromipaja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »