In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
1 In Umido – ruokablogi
Shakshuka-focaccia
12 Huhtikuu 2018
Yllätyn kerta toisensa jälkeen siitä, miten helppoa pitaleivät on leipoa itse. Pitaleipien taikinaan ei tarvita erikoisia aineksia ja taikina on nopea ja helppo valmistaa. Aikaisemmin olen käyttänyt taikinassa öljyä, mutta nyt olen huomannut senkin olevan täysin turhaa. Ja kuinka palkitsevaa on, kun litteät taikinalätyt pullahtavat yhtäkkiä tyynyiksi aivan kuin kiitokseksi siitä, että pääsivät kuumaan uuniin. Tämä uusin pitaleipä-suosikkireseptini on mukailtu 2016 ilmestyneestä Uri scheftin kirjasta ”Breaking Breads: A New World of Israeli Baking”.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien