In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
23 Maaliskuu 2018
Tämä pizza on saanut inspiraationsa Brooklynissa sijaitsevasta pizzeria Lucalin Plain pie-pizzasta. Pizza eroaa perinteisestä Margheritasta siinä, että Lucalin henkeen juusto laitetaan tomaattikastikkeen alle ja pizzalle tuleva valkosipulilla maustettu tomaattikastike on keitettyä ja levitetään pizzalle kuumana. Valmis pizza viimeistellään raastetulla parmesaanilla ja basilikan lehdillä. Lucalin pizzassa käytetään kahta eri juustoa, kuivaa ja tuoretta mozzarellaa, mutta Suomessa kuiva mozzarella tuntuu olevan kiven alla, joten tyydyin omassa versiossani pelkkään tuoreeseen mozzarellaan. Tarkkasilmäisimmät huomaavat, että kuvassa olevan pizzan päällä on basilikan tilalla persiljaa, koska basilika nyt vain unohtui kauppaan.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien