In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
1 In Umido – ruokablogi
Spezzatino in umido _ italialainen lihapata
1 Lokakuu 2020
Pastaa ja kikherneitä onItaliassa laajalti tunnettu ruokalaji, joka sopii erityisen hyvin kylmempiin vuodenaikoihin. Aineksiltaan ja reseptiltään perusyksinkertainen pastakeitto on vaivaton valmistaa vaikka arki-illan lämmittäjäksi. Pasta e cecin peruspilarit ovat pastan ja kikherneiden lisäksi valkosipuli,rosmariini, pieni määrä tomaattia ja liemi. Luonnollisesti näin yksinkertaisesta ruokalajista löytyy lukemattomia erilaisia muunnelmia, kuten tomaatiton in bianco ja tämä oma suosikkini, alla romana. Roomalaisessa versiossa keittoon lisätään sardellia.
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien