In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien
1 In Umido – ruokablogi
Venetsialainen ankkaragù tuorepastalla – Pappardelle al ragù d’anatra
7 Marraskuu 2020
Italialaisen lihapadan, spezzatino perusohje on simppeli ja helposti muunneltavissa. Ei ole yhtä tiettyä oikeaa tapaa valmistaa spezzatinoa, sillä padan voi valmistaa mistä tahansa pataan sopivasta lihasta, tai miksei kasviksistakin. Padan voi maustaa haluamallaan tavalla, yleensä spezzatinon makupohjaksi valmistetaan soffritto sipulista, porkkanasta ja lehtiselleristä, mutta halutessaan voi toki käyttää vaikka vain pelkkää sipulia. Toisin kuin usein lihapatojen kohdalla, spezzatinossa lihapaloja ei ruskisteta kuumalla pannulla vaan ne pyöritellään soffrittossa ja annetaan imeä itseensä makua ja ruskistua vain kevyesti..
In Umido – ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2018 lähtien