Parhaat Ruokablogit

Vispilän viemää

Kirpakan rapsakka

1 Marraskuu 2021

Pikkelöity punakaali on loistava lisuke syksyiseen pöytään. Salaatin sekaan, voileipien väliin tai päälle siinä kuin muun aterian rinnalle. PIKKELÖITY PUNAKAALI 5 dl punakaalia silputtuna Liemi 2 dl kuumaa vettä 1 dl omenaviinietikkaa 1 rkl sokeria 1 tl suolaa 1 tl timjamia (tai tuoretta timjamia useampi oksa) ½ dl appelsiinimehua Pilko pesty punakaali viipaleiksi. Laita viipaleet puhtaisiin lasipurkkeihin. Kiehauta pikkelöintiliemen ainekset ja kaada kasvisten päälle.

pikkelöity punakaali salaatti

Lue koko juttu täältä »

Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »