Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien
1 Vispilän viemää
Ripaus piparkakkumaustetta
1 Marraskuu 2021
Pikkelöity punakaali on loistava lisuke syksyiseen pöytään. Salaatin sekaan, voileipien väliin tai päälle siinä kuin muun aterian rinnalle. PIKKELÖITY PUNAKAALI 5 dl punakaalia silputtuna Liemi 2 dl kuumaa vettä 1 dl omenaviinietikkaa 1 rkl sokeria 1 tl suolaa 1 tl timjamia (tai tuoretta timjamia useampi oksa) ½ dl appelsiinimehua Pilko pesty punakaali viipaleiksi. Laita viipaleet puhtaisiin lasipurkkeihin. Kiehauta pikkelöintiliemen ainekset ja kaada kasvisten päälle.
Vispilän viemää on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Elokuuta 2018 lähtien