Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Villa Kanervan Leivinuuni
Porkkana-Härkäpapupihvit
4 Joulukuu 2019
Vuosikymmeniä sitten asuessani Saksassa tutustuin ensimmäisen kerran Stollen-pullaan tai Weihnachtsstollen, niinkuin saksalaiset itse sitä silloin kutsuivat. Suomessa käydessäni joulun aikaan sitä oli tietysti pakko tuoda tuliaisiksi ja nautimme sitä suurena herkkuna glögin kanssa. En tiedä kultaako aika muistot vai miksi Stollen ei tunnu maistuvan enää samalta; ainakaan ne versiot, joita Suomessakin nykyisin myydään. Toisissa Stolleneissa mantelimassa on pitkänä pötkönä täytteenä läpi koko pullan ja toisissa versioissa mantelimassa on sekoitettu taikinaan. Kumpikin vaihtoehto on maukas.
Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien