Parhaat Ruokablogit

Villa Kanervan Leivinuuni

Ricotta-Persikkapiirakka

4 Heinäkuu 2020

Jotakin rapeaa ja vähäsokerista. Tässä se resepti nyt on! Ricottajuusto on uusi tuttavuus minulle, mutta sen käyttö leivonnassa ei varmasti lopu tähän. Rahkaa, kermaviiliä ja tuorejuustoja olen käyttänyt paljon marjapiirakoiden täytteissä, mutta käyttämällä niiden sijasta ricottajuustoa saa jopa vanhoihinkin resepteihin taas uutta makua. Piirakan pohjassa käytetään sokerina ainoastaan vaniljasokeria ja senkin voi halutessaan jättää pois tai korvata aromilla.

Lue koko juttu täältä »

Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »