Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien
4 Toukokuu 2019
Raparperit työntyivät heti maan pinnalle lumien sulettua. Tämä takatalvi kyllä viivästyttää satoa, sillä täällä Etelä-Savossa on ollut lumi maassa taas useampana päivänä. Onneksi pakastimesta löytyi vielä viime kesän satoa, joten näin toukokuun kunniaksi pääsee jo fiilistelemään kesän makua raparperipiiraan muodossa. Ainekset 150 g voita 1 dl sokeria 1 muna 1 keltuainen 2 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Pullajauhoseosta 1 dl Virtasalmen Viljatuotteen gluteenitonta Tattarirouhetta 2 tl leivinjauhetta (1 ml appelsiiniaromia) Päälle: raparperin paloja, hillosokeria Vatkasin pehmeän voin ja sokerin vaahdoksi. Lisäsin munan, keltuaisen ja aromin sekä kuivat aineet keskenään sekoitettuna.
Villa Kanervan Leivinuuni on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 17 Tammikuuta 2018 lähtien