Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Perinteinen mustikkapiirakka mustikkakukko-henkeen ruispohjalla
9 Heinäkuu 2024
Nduja on parin viime vuoden aikana vilahdellut yhdessä sun toisessa reseptissä ja ravintoloiden, varsinkin pitserioiden, menuissa. Nduja on possun salamista valmistettua umamisen tulista tahnaa, joka ei kuulemma maistu varsinaisesti lihalta, vaan pääasiassa ovat rasvaisen, tulisen ja mausteisuuden liitto. Pystyin hyvin kuvittelemaan, mitä se on, vaikken varsinaista nduja-tahnaa ollut maistanutkaan. Kuitenkin chorizo on siitä valmistetut ruoat ovat tuttuja, ja chorizohan on myös tietynlainen salami. Jos siitä tehtäisiin tahnaa, niin tietäisin kyllä miltä se maistuu.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien