Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Raparperi-biscoff-tiramisu

9 Kesäkuu 2023

Niin monta ihanaa asiaa yhdessä: tiramisu, kinuskinen biscoff-tahna ja raparperi! Aina monta hyvää asiaa yhdessä ei välttämättä toimi, mutta tästä tuli taivaallista. Moni maistaja kehui, että parasta tiramisua, mitä on koskaan syönyt. Tiramisu, jossa savoiardi-keksien tilalla on tekeytymisen aikana pehmeäksi muuttuneita kandisokerikeksejä, jotka maistuvat lopputuloksessa enemmänkin kakkupohjalta. Välissä on raparperihilloketta ja tiramisuvaahdossa on mukana biscoff-keksitahnaa, joka antaa vaahdolle miedon kinuskisen maun.

Italia/Ranska Leivonnaiset ja piiraat Raparperi vegaani biscoff

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »