Parhaat Ruokablogit

Viimeistä murua myöten

Mansikka-raparperivispipuuro

17 Kesäkuu 2023

Kuin lusikoisi poutapilveä suuhunsa. Vaikkakin vispipuuro on kyllä lempparipuuroja vuoden ympäri, niin nyt helteiden alkaessa raikas ja kylmä puuro maistuu erityisen hyvin. Lapsuudessa meillä syötiin vispipuuroa joko mansikasta tai raparperista, ja juuri tästä klassikko raparperivispipuurosta tulikin mieleen yhdistää se raparperin parhaaseen kaveriin eli mansikkaan :). Kaverini kommentoi haukasti, että vähän kuin söisi mansikkapehmistä, mutta puuron muodossa. Alun perin suunnittelin reseptin Fazer Aito Barista- yhteistyössä, sillä vispipuurohan on parasta kylmän kaurajuoman kanssa nautittuna.

aamiaiset Brunssille (makeaa) mansikka Pohjoismaat Raparperi Vispipuuro

Lue koko juttu täältä »

Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »