Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Vieraskynä: Valinnoillasi on merkitystä! – Kuluttajavaatimukset ohjaavat elintarviketeollisuutta
21 Kesäkuu 2020
Raparperirakkautta! Sen kirpsakkuus sopii jälkiruokiin tuomaan happamuutta makeudelle, ja toisaalta se taas ei itsessään ole lainkaan makea, eli se sopii myös yllättävän hyvin suolaisiin ruokiin. Suolaisissa olen sitä toistaiseksi vähemmän käyttänyt, mutta ideoinut olen monenlaista. Raparperireseptejä on alkanut kertyä sen verran paljon blogiin, että on aika koostaa niitä yhteen. Raparperia ei tosiaan ole välttämätöntä kuoria, kuten yleensä sanotaan.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien