Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Heinäkuu 2020
Jos ja kun et keksi pihalla tursuaville raparpereille enää mitään uutta käyttöä, niin hillolla on aina paikkansa. Ensi kerralla, kun teet raparperihilloa, älä vain unohda raastaa joukkoon inkivääriä. Rarperihillo on kaikista hilloista suosikkini, mutta inkiväärin kanssa se veti vielä suuremman kaulan muihin hilloihin. Tai no, raparperi-mansikkahillo on sitten toinen, joka kyllä sitkeästi sinnittelee siinä suosikkilistan kärjessä. Kardemumma sopii lisämausteeksi, mutta mieluummin jätän sen pois hilloa valmistaessa ja ripottelen sitten puuron taikka jogurtin päälle ihan erikseen, jotta en vain kyllästäisi itseäni kardemummalla, jolloin piilee se riski, etten jonain päivänä enää pitäisikään kardemummasta?
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien