Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
2 Huhtikuu 2019
Pak choi maistuu mainiolta myös ihan raakana sellaisenaan käytettynä. Siitä saa ihan uutta makua ja rouskuvuutta tuttuihinkin salaatteihin. Vaikka pak choi onkin kotoisin Aasiasta, niin soveltuu se erinomaisesti tutumpienkin raaka-aineiden kanssa, kuten tässä salaatissa fetan, tomaatin, kurkun ja granaattiomenansiementen kanssa. Krutongit tuovat vielä kivaa purutuntumaa, mutta eivät ole pakollisia. En tosiaan olisi arvannut kolmisen vuotta sitten ruokablogia aloittaessani, että tulee sellainen päivä, jolloin Järvikylän sivuilla pak choin kuvaa klikatessani löydän sieltä mielestäni ihan kauniita kuvia, joiden huomaankin olevan kaikkien minun ottamiani ja reseptien minun suunnittelemiani :).
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien