Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Toukokuu 2024
Tästä kirsikkatomaattipastasta on muodostunut oma arjen nopea bravuurini. Se on nopea, ei haittaa vaikka kaikkia aineksia ei juuri olisi (kunhan on kirsikkatomaatteja) vaan jotain voi aina tiputtaa pois tai korvata, ja lisäksi se täyttää ihanan pastan kriteerit eli täyteläistä, ”lohduttavaa”, mutta samalla tämä pasta on myös jollain tapaa raikkaan makuinen. Muistiinpanoissani tämä on nimellä kirsikkatomaatti-kaprispasta, mutta toisaalta tämä maistuu myös ilman kapriksia eli miksi lisätä nimeen ainesosa, joka ei lopulta ole välttämätön. Tähän pastaan olen lisännyt vaihdellen eri määrän vihreää pestoa. Markus olisi halunnut nimetä pastan ”maailman paras pestopasta”-nimellä, koska ajatteli huomaavaisesti, että sillä nimellä varmaan ihmiset...
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien