Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Toukokuu 2024
Tiedätkö ne ihanat vietnamalaiset rouskuvan raikkaat Banh mi-patongit? Ne ihanuudet olen jakanut tänne blogiinkin aivan blogin alkuajoilla (reseptiin) ja niistä myös useampia erilaisia versiota, kuten Banh mi-tofukulhon. Niitä on näyttänyt näkyvän viimeisen puolen vuoden aikana sosiaalisessa mediassa tavallista enemmän ja Helsingissäkin on niitä myyvä kärry. Rapean patongin sisältä löytyy pikkelöityjä vihanneksia, majoneesia, chiliä, korianteria ja minttua sekä valinnan mukaan lihaa/tofua. Perinteiseen vietnamlaiseen leipään tulee väliin myös maksapateeta, mutta sen olen jättänyt väliin ainakin näissä erilaisissa muissa salaatti- ja kulhoruokaversioissa.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien