Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Viimeistä murua myöten
Fermentoinnin perusteet ja miksi fermentoida
5 Maaliskuu 2020
Oletko koskaan maistanut wilhelmiinoja eli noita suussa sulavia, hieman kinuskisia perinnekeksejä? Keksit saattavat näyttää melko tylsiltä, mutta maistettuaan saa heti pyytämään reseptiä. Mummini on tavannut näitä leipoa ja häneltä nimenomaan reseptin olen pyytänyt. Kolakeksien nimelläkin näihin saattaa törmätä. Maustoin näitä inkiväärillä (kappas vain) ja yhden kaverin ideasta korvasin osan vehnäjauhoista vielä ohrajauhoilla.
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien