Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Tammikuu 2025
Viime talven hiihtovaelluksen hittijälkkäri oli mukaan leivotut biscoff-vadelmablondiet. Hieman huvittavaa kyllä, tätä herkkua kehuttiin ihanan raikkaaksi (kaikkien mokkapalojen rinnalla vadelmat taisivat tuntua todella raikkaalta tuulahdukselta). Biscoff-vadelmablondiet ovat juuri niin herkullisia kuin miltä ne näyttävät ja kuulostavatkin, miksi siis enempää esitellä niitä ;). 24 kpl 20x 30 cm vuoallinen Tarvitset Taikina 200 g vegaanista voita/maidotonta margariinia (rypsiöljynkin pitäisi toimia) 2 dl fariinisokeria 4,5 dl vehnäjauhoja ½ tl suolaa 1 tl leivinjauhetta 1 dl kaura- tai soijamaitoa 0,5 tl kanelia Päälliset 200 g maustamatonta vegetuorejuustoa 1 rkl sitruunanmehua 200 g pakastevadelmia 1 dl biscoff-tahnaa n. 6 piparia päälle:
Viimeistä murua myöten on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien