Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Suppilovahveropiirakka kuivatuista sienistä

5 Joulukuu 2018

Jos aiemmin syksyllä tuli kuivattua sieniä, itsenäisyyspäivän aikaan kuivatuista sienistä kannattaa leipoa glögille piirakka. Kuivatut sienet saa piirakkakelpoiseksi liottamalla niitä nesteessä. Vesi käy vallan mainiosti, mutta myös maitoa voi käyttää. Itse olen kuivannut lähinnä suppilovahveroita, ja ainakin niiden liotusliemen voit käyttää hyödyksi ruuanlaitossa. No, piirakkaan ei juuri nestettä tarvitse, mutta esimerkiksi muhennosta tai kastiketta valmistaessa liotusneste kannattaa hyödyntää.

iltapala pikkusyötävä sienet Suolainen leivonnainen

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »