Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Kylmäsavulohta, punajuurta ja maltaisia makuja

18 Joulukuu 2018

* Cashewkerma 2 dl cashewpähkinöitä reilusti vettä liottamiseen vettä suolaa Laita pähkinät reiluun veteen likoamaan edellisenä iltana tai vähintään kuutisen tuntia aiemmin kun aiot valmistaa cashewkerman. Huuhtele pähkinät ja laita tehosekoittimeen. Lisää vettä, että saat mieleisesi paksuista "kermaa". Koneen kannattaa antaa käydä joitakin minuuteja, että massa on varmasti tasaista ja sileää. Mallassiirappi 1/2 dl maltaita 1 1/2 dl vettä 1 dl ruokosokeria Mittaa aineet kattilaan.

Alkuruoka lohi punajuuri

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »