Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Pihlajanmarjacurd, pihlajanmarjasiirappi ja pihlajanmarjakakku - herkkuja pihlajasta?
15 Elokuu 2019
* 4 annosta 6 porkkanaa hieman suolaa kunnon pala (ainakin 20 g) voita kourallinen salvianlehtiä Kuori porkkanat, jos se on tarpeen. Keitä niukassa suolalla maustetussa vedessä kunnes porkkanat ovat napakan kypsiä. Porkkanat voi halutessaan lohkoa tai halkoa, mutta ne voi myös keittää kokonaisina, jolloin kypsyyttä on ehkä helpompi hallita. Minä keitin porkkanat kokonaisina ja halkaisin vasta keittämisen jälkeen. Laita kunnon palanen voita paistinpannulle.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien