Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Porkkalaa ja pientä pohdintaa suomalaisista mauista

3 Tammikuu 2019

* 3 pulleaa porkkanaa noin 600 g karkeaa merisuolaa 1 rkl ruokaöljyä 2 tl nestemäistä savua 1 tl valkoviinietikkaa Tarjoiluun Pese ja kuivaa porkkanat hyvin. Levitä uunivuuan pohjalle kerros suolaa. Esimerkiksi leipävuoka on hyvänmallinen. Laita porkkanat suolakerroksen päälle ja kaada loput suolat porkkanoiden päälle. Porkkanoiden pitää olla kokonaan suolan peitossa.

Alkuruoka iltapala kasvisruoka pikkusyötävä

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »