Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Inkiväärillä, valkosipulilla ja limellä marinoitu parsakaali

8 Tammikuu 2019

* iso parsakaali 1-2 limen mehu 1 rkl soijaa 2 tl seesamiöljyä 1 rkl raastettua inkivääriä valkosipulinkynsi raastettuna hieman hunajaa ripaus suolaa pinnalle seesaminsiemeniä Paloittele parsakaali reiluiksi paloiksi ja laita palat uunipellille tai uunivuokaan. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja kaada parsakaalin palojen päälle. Ripottele pinnalle seesaminsiemeniä Paahda 220 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. * Alkuperäisessä reseptissä limen mehusta, seesamöljystä, inkivääristä, ja valkosipulista valmistetulla kastikkeella maustetaan myös lohi, joka paahdetaan parsakaalin kanssa uunissa. Kastikkeen valmistuksessa kannattaa olla tarkkana yhdessä asiassa.

lisäke

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »