Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Avokado-persimonsalaatti ilmakuivatulla kinkulla

21 Tammikuu 2019

* 2 annosta 2 pientä avokadoa persimon 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua noin 200 g salaattia Salaattikastike 2 tl dijon sinappia 1/2 sitruunan mehu 1 dl rypsiöljyä suolaa mustapippuria Valmista ensin kastike mittaamalla kulhoon sinappi ja sitruunamehu. Sekoita tasaiseksi ja lisää öljy pikkuhiljaa voimakkaasti vispaten. Kastike paksunee koko ajan. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Kokoa sitten salaatti kinkusta, kuorituista ja pilkotuista hedelmistä ja mieleisistä salaatin lehdistä.

Alkuruoka ilmakuivattu kinkku iltapala salaatti

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »