Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Oluessa haudutettu possupata

24 Tammikuu 2019

* 6 annosta 700 g porsaan kasleria 1 rkl voita 1 rkl öljyä suolaa mustapippuria sipuli 4 valkosipulin kynttä 200 g mukulaselleriä Guinness-tölkki (44 cl) 6 dl lihalientä 4 laakerinlehteä kuivattua rosmariinia kuivattua timjamia 1 1/2 dl kokonaisia ohrasuurimoita 3 perunaa Ota liha hyvissä ajoin lämpeneämään. Leikkaa liha kuutioiksi ja ne ruskista pienissä erissä öljy-voiseoksessa. Siirrä ruskistetut lihat pataan. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita uuni lämpenemään 150 asteeseen.

liharuoka Pääruoka pataruoka

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »