VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
21 Lokakuu 2021
Otsikko tulee tämän herkun ruokahalua kiihottavasta englanninkielisestä nimestä, headcheese. Perinteisistä perinteisin liharuoka, herkullinen leivänpäällinen tai sellaisenaan napsittava makupala. Tämä on ilmeisesti hieman menettänyt suosiotaan nuorempien polvien parissa, aivan suotta sillä hyvä syltty on herkullista eikä tunnu suussakaan yhtään niljakkaalta hyytelömäisestä ulkonäöstään huolimatta. Innostuin Fergus Hendersonin mainion opuksen The Whole Beast – Nose to Tail Eating innoittamana kokeilemaan syltyn valmistusta itse ja lihakauppahan tilasi minulle sianpään muitta mutkitta. Hintakaan ei päätä huimannut, possunkuupasta veloittivat vain euron kilolta.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien