Parhaat Ruokablogit

VASTAHANKA

RAAKAA LIHAA – tartarpihvi

21 Lokakuu 2021

Tartarpihvi on liharuoka yksinkertaisimmillaan, eikä valmistuskaan vaadi muita välineitä kuin terävän veitsen ja leikkuulaudan. Lihan pitää olla ehdottoman hyvää ja raikkaan tuoksuista. Mikään vakuumipussissa omissa mehuissaan muhinut lihanköntti ei tähän käy, vaan tuotteen pitää olla kirkkaan värinen ja korkealaatuinen. Nenä ja silmä kertoo kyllä onko laatu riittävä raakana nautittavaksi. Tartar -“taikinaan” laitan useimmiten naudan sisäpaistia, joka on sopivan kalvotonta ja jänteetöntä lihaa.

Liha resepti tartar Yleinen raaka pihvi

Lue koko juttu täältä »

VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »