VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien
1 VASTAHANKA
Raparperikatkero
20 Lokakuu 2021
Tämä kokeilu muutaman vuoden takaa on jäänyt itselle mieleen yhtenä mainioimmista ja erikoisimmista tavoista valmistaa kananmunia. Pitääkin taas laittaa työlistalle näiden valmistus. Monenlaisista erikoisuuksista on tullut luettua ja ihmeteltyä mutta tämä on yksi niistä joka pysäytti allekirjoittaneen jo hetkeksi aikaa raapimaan päätään. Vaan niinpä siinä kävi että alkuhämmästyksen jälkeen tämä suorastaan vaati tulla kokeilluksi myös kotikeittiössä. Kyseessä siis ovat ilmeisesti hyvinkin perinteiset espanjalaiset herkkupalat, suolatut ja kuivatut keltuaiset: Yema de huevo curadas Ensin valmistetaan suolausseos suhteella 1/3 sokeria ja 2/3 suolaa.
VASTAHANKA on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 29 Marraskuuta 2020 lähtien