Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
28 Maaliskuu 2018
Paholaisen munat pekonilla & parsalla, UUH! Siitä asti, kun sain satsin supertuoreita kananmunia tuliaisena eräältä ystävältäni, olen himoinnut retroherkkua nimeltä paholaisen munat. Tiedätte varmasti mitä tarkoitan – niitä kovaksikeitettyjä munanpuolikkaita, jotka täytetään keltuaisista ja majoneesista sotketulla tuliseksi maustetulla tahnalla. Trendiruokaa, tuskin, mutta itse olin ruokalajista äärimmäisen kiinnostunut jo lapsena, jolloin lempipuuhaani oli lukea isoäidiltäni saatua keittokirjasarjaa (ja rakennella niistä kirjoista siinä sivussa myös torneja, tottamaar). Paholaisen munat ovat kuitenkin sinänsä jännä ruokahimo, että en täytettyjä munia ole juuri elämässäni maistanut.
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien