Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Vaimomatskuu ruokablogi
Paahdettu parsa dukkah-murulla & sitruunakermalla
4 Huhtikuu 2018
Kaupallinen yhteistyö Asennemedia ja Olvi Puolukkalonkero + jääkellarin lohi = lonkerokellarin lohi Kuinka moni voi sanoa kehitelleensä reseptin, jossa yksi raaka-aineista on lonkero (eikä siis mikään mustekalan lonkero vaan saman niminen juoma)? MINÄ VOIN – ja olen itsestäni hirmuisen ylpeä! Innovaationi nimi on ”lonkerokellarin lohi” ja ohje sille löytyy jutun lopusta. Käydäänpä ensin kuitenkin läpi, miten yleensä päädyin ideoimaan tätä ruokaa. Lonkero – uhka vai mahdollisuus?
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien