Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Vaimomatskuu ruokablogi
Karhunlaukka-gnudi, parsaa & ruskistettua voita: sesonkiherkku pääsiäispöytään
5 Maaliskuu 2024
Munakoisowokki tai “pseudokiinalainen munakoiso stir fry” kuten tämän ohjeen työnimi oli, on ollut toistuvasti lautasellani läpi talven. Ja kuten arvata saattaa, siitä on siksi myös monta mukaelmaa! Kastikkeen pohja on aina kutakuinkin sama, mutta mausteet, muut rehut ja lisukkeet vaihtelevat. Pääasia on, että seassa on reilusti pehmeäksi paistunutta munakoisoa ja ihanan intensiivistä kastiketta! Oikotie ohjeeseen tästä!
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien